Please enable JS

FM4 Frequency Main Stage - AT

Frequency Space Stage

Breedte:82m

Hoogte:15m

Delen

Hoewel we tot dan bekend stonden als decorbouwers voor dance festivals, was Frequency FM4 bij de eerste Rockfestivals die de overstap naar decor rond een concert box maakten. In onze voorgaande ontwerpen, hielden we steeds rekening met eventuele transformatie van decor rond een Concert stage en nu zou het dan eindelijk tot de uitvoering ervan komen.

Frequency Oostenrijk wist zeer goed wat ze wensten en wat niet.
In nauwe samenwerking met hun inhouse designer is ook de inhouse designer van Phixion aan de slag gegaan om het bestaande art work, dat al te zien was in affiches en baches, over te brengen in het decor.
Dat we met glans geslaagd zijn, blijkt duidelijk aan het jaarlijks hergebruiken van dit podium decor. Daar waar we initieel een decor voor 1 editie op de wereld zetten, werd dusdanig positief onthaald dat ze nu, 3 jaar later, nog steeds gebruik maken van deze productie.

LED screens en header werden door onze creatieve en technische mensen netjes weggewerkt zodat het decor ook écht 1 geheel werd. Om diepte te creëren werd er geopteerd om diverse decor lijnen achter elkaar te bouwen.
Tevens gaven we de klant de mogelijkheid om zijn “mascottes”, de Robot, ufo, space woman, jaarlijks van plaats te veranderen of ze zelfs als Stand alone in te schakelen en nieuwe te integreren op het mainstage decor.
“Dankzij het gebruik van duurzame materialen is er gedurende de drie jaar dat het decor werd geplaatst, niets aan het decor veranderd, omdat het nog steeds in perfecte staat was.”

"Door de duurzaamheid van de materialen, veranderde er niets aan het decor gedurende de 3 jaren van gebruikt, omdat het perfect was zoals het was."