Please enable JS

Decor Miami Beach

TE KOOP - Miami beach

Delen

In Miami hebben we onze inspiratie opgedaan voor het Miami Beach Motel concept. We werken met een combinatie van hout (brandvertragende MDF) en metaal. Het hout wordt geschilderd in de typische frisse Miami-pasteltinten zodat een mooi en kleurrijk 3D decor gecreëerd wordt.

De opstelling bestaat uit 4 zijden en vormt in zijn totaalopstelling een festivalzone op zich.

Het hoofddeel van deze setting is de DJ Party Booth. De DJ staat hier centraal en aan de linker- en rechterkant zijn er dance platforms voorzien. De vlaggen kunnen vervangen worden door uw eigen festivallogo of door een opdruk naar keuze. Deze DJ booth heeft zicht op de gehele zone. De balustrades op het hotel en de dance platforms aan weerszijden van de DJ booth zullen stevige stalen balustrades zijn.

Recht tegenover de DJ booth komt het Heaven Motel te staan. Links en rechts van het motel worden er trappen voorzien zodat er ook op het terras  op de 1e verdieping van het motel kan gedanst worden. Om het geheel ook ’s avonds een extra dimensie te geven, zal er heel wat verlichting verwerkt worden in het decor. We voorzien lampjes naast de deuren van de hotelkamers. Ook de pijlen aan de logo’s van het motel zullen voorzien worden van LED/NEON-verlichting. Het sign “motel” met de cirkels zal bestaan uit plexi schijven die ook volledig verlicht worden. De kaders van de 2 witte borden aan weerszijden van het motel zullen ook verlicht worden. De mogelijkheid bestaat hierin LED-screens te voorzien.

Om de zone volledig af te werken, integreren we aan de linker- en rechterzijde Miami Beach Bars.
Dit laat de festivalgangers in deze zone toe om iets te drinken/eten zonder dat ze de Miami Beach zone ervoor hoeven te verlaten. Elk van de 2 bargedeeltes is voorzien om geplaatst te worden tegen pagodetenten van H 6m x B 5m x D 5m.  De pagodetenten en de trussen die hier geplaatst worden om ons decor tegen te bevestigen, dienen door u voorzien te worden. De twee korte zijden van de buitenste pagodetenten worden volledig afgewerkt met decor, zodat een massief geheel bekomen wordt. Bovenaan deze bars zal er ook verlichting voorzien worden. In de roze en blauwe gekleurde lijnen en ook bovenaan het decor zal NEON-verlichting voorzien worden.

Is dit geheel voor uw festival te groot? Dan kan u uiteraard opteren om 1 of 2 delen van het concept te gebruiken. Wenst u liever enkel een DJ stage in deze stijl? Of vindt u de bars wel leuk? Maakt u hiervan graag een zone van voor de “happy few”. Het kan allemaal besproken worden.