Please enable JS

Opera Drinks - Tomorrowland

TOMORROWLAND OPERA BARS – BELGIë

Delen

Kom je binnen door de Opera ingang en overschouw je de opera stage…dan zal je niet geneigd zijn deze zone snel te verlaten. Alles is er binnen handbereik, muziek op de eerste plaats maar ook drank en eten. Zelfs de toiletten werden in dit gebouw ondergebracht.

De bars, onderste deel van een dubbeldeck tent, worden professioneel afgewerkt en in een op hoog niveau handgemaakt decor gestoken. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit niveau te bereiken. 3D uitgewerkte barpanelen, CNC uitgezaagde items, alles 1 voor 1 met de hand geschilderd, voorzien van schaduwen of andere schildertechnieken en afgewerkt met een laag vernis. Het geheel zou prompt tegen de tentconstructies bevestigd worden. Ook hiervoor heeft de engineer van Phixion een speciaal easy fix tentklem systeem bedacht. U ziet overal hout, als het kan, zelfs in laagjes, behalve onder de 'overkapping' daar integreerden we foto’s van typische Tomorrowland ontwerpen/tekeningen, die op forex geprint werden. 

Het geheel oogt niet alleen mooi, het is ook hufter proof en kan door de afwerklaag ook nog goed afgewassen worden, zodat het na elke editie weer netjes verpakt kan worden.  Een decor waar je uren naar kan kijken, ook zonder frisse pint in de hand. In 2016 kon je deze Arena voor de 3e keer aanschouwen.