Please enable JS

Western, Industrials Eco & Punk Food Street - Parookaville

Parookaville Food Streets – Duitsland

Delen

Parookaville is meer dan een festival, ’t is een stad. En zo heeft elke stad zijn eigenste stijl, wijk …. Eten en drinken kunnen we niet wegdenken in een stad en in een festivalstad moeten ze dubbel en dik in het oog springen.

Western Food Street

Een eerste foodstreet werd besteld in 2016 .... de stijl van de eet/drank standen moest dan ook verschillend zijn van de rest van het festival ... een goede oude WESTERN straat met bars en eetgelegenheden. Wel 100 lopende meter western straat … dat kan niet op een rechte lijn, daar moet diepte en 3D in verwerkt worden. Het imposante decor wordt met speciale technieken vlak tegen de tenten bevestigd en zal ook hoger zijn dan de puntdaken van de tent. Het resultaat mag er zijn en wordt doorgetrokken naar de andere eetstanden her en der op het festivalterrein.

"Wel 100 lopende meter western street … dat kan niet op een rechte lijn, daar moet diepte en 3D in verwerkt worden."

Delen

Industrial Eco Food Street

Met de uitbreiding van het festival in 2017, was er ook nood aan meer standen om eten & drinken aan te bieden. Een eerste nieuwe foodstreet, zicht uitstrekkend over 75 meter, werd besteld om de bezoekers met een day pass te verwelkomen. Met kernwoorden zoals  “post apocalypse”, “recycling” and “organic” gingen onze creative geesten aan de slag om de look & feel van dit 3D decor te ontwerpen. Het resultaat werd een combinatie van veel gerecycleerde materialen (kippengaas, 800 gebruikte Cola Cola PET flessen, deksels van verfemmers, autobanden ...), hier en daar wat groen en speciale schildertechnieken om het geheel een gebruikte indruk te geven.

Delen

Suburban Punk Food Street

Een tweede nieuwe foodstreet met dezelfde afmetingen werd besteld. Daar deze uitkeek op de tweede main stage, de "Factory Stage", had deze een meer industriële tint nodig. Hoewel de technische layout identiek is als de "Industrial Eco", ziet de "Suburban Punk" foodstreet er toch anders uit. Bij deze werden meer "Las Vegas"-achtige borden, buizen, golfplaten, geschilderde roestplekken .... toegepast.