Please enable JS

Industrial Eco Food Streets - Parookaville

Parookaville Industrial Eco Food Street - DUITSLAND

Delen

Parookaville is niet zomaar een festival, het is een stad. En elke stad heeft zijn eigen stijl en wijken ... met ruimte voor eten en drinken. Die zijn niet weg te denken uit een stad en in een festivalstad moeten ze dubbel en dik in het oog springen.

Industrial Eco Food Street

Met de uitbreiding van het festival in 2017, was er ook nood aan meer standen om eten & drinken aan te bieden. Een eerste nieuwe foodstreet, die zich uistrekt over 75 meter, werd besteld om de bezoekers met een dagticket te verwelkomen. Met kernwoorden zoals  “post-apocalyptisch”, “recycling” en “organisch” gingen Phixions creative geesten aan de slag om de look & feel van dit 3D decor te ontwerpen. Het resultaat was een combinatie van veel gerecycleerde materialen (kippengaas, 800 gebruikte Cola Cola PET flessen, deksels van verfemmers, autobanden ... ), hier en daar wat groen en speciale schildertechnieken om het geheel een gebruikte indruk te geven.

Parookaville gebruikte deze foodstreet ook in 2018 en 2019. Dat betekent dat de foodstreet deze zomer voor de derde keer op rij werd opgesteld!