Please enable JS

Tomorrowland Opera Ingang - BE

Delen

Enkele jaren voorafgaand aan de opbouw van de Arena/Opera stage, werd er in die specifieke Area van TML ook al gewerkt met een 'ingang' die het geheel omkaderde. Of anders gezegd, een ingang die doorgang gaf naar een 'afgesloten' zone.

Tot voor 2014, zijnde 2013 en 2012, was die zone, nog niet rondom rond afgewerkt als bij een echt marktplein. Destijds kende ze wel een decoratieve ingang, ook rondom tenten opgebouwd.
Op de eerste verdieping werd er een restaurant geïntegreerd.

In 2014 zou daar dus verandering in komen en werd er een prachtige opera stage ontworpen. Maar het verhaal zou verder gaan dan stage…het moest een geheel vormen, een plein van bars, togen, vip deck…en uiteraard een ingang om in dit verhaal binnen te stappen. De ingang, sinds 2014 'The Opera', zou tot in het detail afgewerkt worden en beperkte doorkijk geven naar wat er achter het gebouw (ingang) afspeelt. Fijn uitgesneden platen/houtwerk, gecombineerd met gedetailleerde tekeningen op forex print  en afgewerkt met 3D effecten. Ook de binnenzijde van de doorgangen werd afgewerkt zodat het een authentiek gebouw werd, waar er geen stelling te bespeuren viel…tenzij de trappen die je naar het VIP/Comfort dek leidden. Aan de zijkanten van dit gebouw werden in de gevel posterplaatsen voorzien, zodat de affiche van de DJ die er de mainact deed, ook snel kon gewijzigd worden.