Please enable JS

Decor van de lenteboerderij

Lenteboerderij

Delen

Phixion Creation heeft verschillende huizen en gebouwen onder zijn verhuurdecors die perfect kunnen omgetoverd worden tot een charmante lenteboerderij. Schapen, koeien, ganzen, varkens, schattige gele kuikentjes… Je vindt ze allemaal terug in en rond de boerderij!

Zo zijn er onze Oberbeierse huizen, die zowel als façade, als vrijstaande huisjes opgesteld kunnen worden.  Deze typische vakmanshuizen bestaan uit bezette gevels met ingewerkte houten balken.  De Oberbeierse huizen worden uit verschillende modules opgebouwd, waardoor ze onderling op alle mogelijke manieren gecombineerd worden.  De grote open boogpoort zorgt voor transparantie – zo kijk je binnen in de stal, waar varkentjes vrolijk knorren, of de ganzen tussen de poten van de koe amok maken.

Met onze chalets met fijn houtwerk snuif je de sfeer van de Alpen op.  Het lijkt alsof Heidi en haar grootvader alle momenten kunnen thuiskomen.  Schaapjes grazen rustig op het voorerf.  Vogeltjes tjilpen vrolijk in de nok van het dak.  Indien gewenst wordt ook het interieur van de chalet volledig ingericht.

Onze schuur met twijgjesdak wordt versierd met fleurige bloemen.  De boerderijdierjes lopen vrij in en rond de schuur, een ooievaar heeft zijn nest gebouwd op de schouw, de haan heeft post gevat bovenop het dak om iedereen wakker te kraaien, een mooi hekje sluit het voorerf af.  Je ziet het, ook onze schuur wordt een idylische lenteboerderij!

 

Schapen, koeien, ganzen, varkens, schattige gele kuikentjes… Je vindt ze allemaal terug in en rond de boerderij!