Please enable JS

Decors voor veel paasplezier

Paasplezier

Delen

Vrolijke paaskonijntjes die schommelen en rondzwieren, geïntegreerde knutselhoekjes en schildereieren, een heuse zoektocht naar paaseitjes in één van onze labyrinten, ... Phixion heeft heel wat in petto om van Pasen een plezierig feest te maken! Phixion lanceert een reeks nieuwe automaten: paashaasjes op allerhande bewegende speeltuigen zoals een reuzenrad, een schommel, een wip, een carrousel... Deze worden in het tuintje geplaatst dat we rond een paasdecor aanleggen. Of we creëren een speeltuintje op zich! Een mooi kleurrijk hekje er rond maakt het geheel af.

Wat bijvoorbeeld heel mooi in zo'n speeltuintje staat, zijn onze reuzenpaddenstoelen.  Deze drie kleurrijke reuzen kunnen onderling gecombineerd worden en zullen niet onopgemerkt blijven door uw bezoekers.

Ons Labyrent ®, het gepatenteerde labyrint van Phixion, kan volledig gethematiseerd worden.  Bovendien wordt het opgebouwd uit afzonderlijke componenten, waardoor eender welke vorm van doolhof kan gemaakt worden én het compleet aanpasbaar is aan uw beschikbare ruimte.  Daarom leent het Labyrent ® zich uitstekend voor een paaslabyrint.  Het hele doolhof staat in teken van Pasen en u kan zich geen betere omgeving wensen voor een spannende eierzoektocht!