Please enable JS

Decor van Book Story

Book Story

Breedte:3.80m

Hoogte:3.00m

Delen

'Book Story' is een uniek decorconcept van Phixion Creation. Deze reuzenboeken ontvouwen een levensgroot tafereel, helemaal in de sfeer van Sinterklaas. Zo is er het reuzenboek met de stal van 'Slecht weer vandaag', het paard van Sinterklaas. Het boek wordt tot in het kleinste detail afgewerkt en gedecoreerd met speelgoed en andere sintdecoratie. De witte schimmel zelf mag natuurlijk niet ontbreken. Voor of in het huisje staat de prachtig gouden troon van de Sinterklaas, waarop hij plaats kan nemen om de kindjes te ontvangen. Verschillende taferelen zijn mogelijk.

Het 'gastenboek' is een groots opengevouwen boek, waarin uw bezoekers zelf een boodschap kunnen schrijven aan Sinterklaas. Of wij zetten er de teksten van de liedjes in, die ondertussen weerklinken.  Afmetingen van het gastenboek: B 3,80 m x H 3,00 m x D 1,00 m

Het 'klokhuis' is een levensgroot pop-upboek. Aan beide kanten van de opengeslagen bladzijden, ontvouwt zich het kokhuisje.  Dit wordt ook binnenin gedecoreerd met een aangepast sintinterieur.  De gouden troon van de Sint mag ook hier niet ontbreken.  Rondom het klokhuis kan een tuintje aangelegd worden, met vrolijke speelgoeddecoraties, zodat de kindjes die in de rij staan te wachten om sinterklaas te bezoeken, zich ondertussen niet vervelen.  Afmetingen van het klokhuis: B 6,00 m x H 4,00 m x D 3,00 m.  De afmetingen van de tuin zijn aanpasbaar aan uw beschikbare ruimte.

"Dit decor zal elk kind vermaken terwijl het staat te wachten om de Sint te bezoeken."