Please enable JS

Decor van brieven aan de Kerstman

Brieven aan de kerstman

Delen

Wat dacht u van dit vrolijke decor voor de Kerstperiode? Het kleurrijke posthuisje blijft één van Phixions pronkstukken. Oorspronkelijk ontworpen en gemaakt als Sintdecor, biedt het ook een waaier aan mogelijkheden voor de kerstperiode.

Het posthuisje kan, al dan niet met felrode reuzenbrievenbus bovenop, alleen geplaats worden. Dit temidden van kerstbomen en kerstcadeautjes, of met een klein parkje eromheen.  Maar in combinatie met de tweede reuzenbrievenbus die als poort dienst doet, komt de postwereld pas helemaal tot leven.  De kerstman kan plaatsnemen in zijn gouden troon, vóór of in het posthuisje, geflankeerd door twee vrolijke beerjes.  Indien gewenst kan er nog een heus reuzenpostpakket toegevoegd worden, waarbinnen ruimte voorzien is om de kerstman te laten plaatsnemen en zijn bezoekertjes te laten ontvangen.

Het geheel wordt overvloedig gedecoreerd met speelgoed, kerstcadeautjes en natuurlijk een laagje sneeuw.  En de brieven en tekeningen voor de kerstman kunnen netjes in de twee brievenbussen gestopt worden links en rechts van de deur.

Bekijk alvast ook de foto's van “Brieven aan de wereld” in Sintopstelling en laat u bekoren!