Please enable JS

Europa's grootste kerstkasteel

Europa's grootste kerstkasteel

Delen

Voor Wijnegem Shopping Center bouwde Phixion Europa's grootste indoor kerstkasteel. Dit prachtige kerstkasteel bestaat uit twee verdiepingen en is zowel buiten als binnen tot in het allerkleinste detail afgewerkt.

Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer van de kerstman, met de gouden troon van de kerstman voor een rijzige openhaard. In de vier hoeken van het kerstkasteel vindt u een volledig ingericht keukentje, badkamerhoekje, een toilet en een speelgoedkamertje. Door de unieke constructie van twee loopbruggen kan u via de eerste verdieping van het shoppingcenter de slaapkamer van de kerstman betreden.  Vanop zijn balkon kan u dan een blik werpen op de bezoekers in de tuin van het kasteel.

Rondom het kasteel vindt u verschillende elfjes die muziek maken of ronddansen tussen de vele kerstbomen. Gouden muziekbellen en engelbeelden, de sierlijke torentjes, de hoornblazers boven het balkon, de prachtige klok die boven de poortingang prijkt, ... De grootsheid van het kerstkasteel en de vele details zorgen voor een unieke belevenis!