Please enable JS

Decor van het leven van de Kerstman

Het leven van de Kerstman

Delen

Organiseert u dit jaar een groots kerstevent, dan laat Phixion u graag kennismaken met een uniek concept: het winterpaleis. Hierin wordt het leven van de Kerstman - of van de ijskoningin indien u dat wenst - voorgesteld. Het idee is hetzelfde: uw bezoekers doorlopen verschillende kamers en ruimtes en beleven zelf hoe de Kerstman en zijn elfjes de dag doorbrengen. De Phixion decors zijn niet enkel mooi om naar te kijken, zij zijn een heuse belevenis!

Het concept is als volgt

U voorziet een tent, waarvoor wij een prachtig façadedecor bouwen, dat de aandacht van de bezoekers trekt en meteen ook de doorgang vormt naar het eigenlijke "paleis".  Naargelang de grootte van de tent, kan u er zelfs voor kiezen de volledige breedte van de tent te verbergen achter de decorfaçade. Óf we bouwen een heus kasteel vooraan uw tent, waarbinnen u reeds tal van activiteiten kan plannen. Eens in de tent, volgen uw bezoekers een speciale route die hen langs de verschillende kamers van het paleis leidt. Ook hier heeft u tal van mogelijkheden. Zo is er onder meer de postkamer, de werkkamer van de elfen, het klaslokaal van de elfjes (inclusief lockers!), de keuken, het salon, de badkamer en de slaapkamer van de Kerstman.

De kamers

In deze postkamer kunnen de kinderen hun brief of mooie tekening posten in de sprekende brievenbus, die hen vervolgens vrolijk zal danken. In de keuken van de Kerstman bereiden de elfen allerlei lekkers. Indien gewenst, kan je hier ook effectief al dit lekkers klaarmaken of aanbieden, zodat de bezoekers iets te snoepen hebben. Het klaslokaal is het lokaal waar de elfen les krijgen. Een mogelijkheid hier is om een live les te organiseren, waarbij uw bezoekers een zelfgemaakt presentje mee naar huis kunnen nemen. Ook is er de echte slaapkamer van de Kerstman! Hier vindt onze lieve oude vriend zijn rust, zodat hij aandachtig alle brieven van de kinderen kan lezen. Indien gewenst, kan hier zelfs een snurkende Kerstman (pop) in bed gelegd worden, compleet met geluid!

 

Winkelcentrum

Ook indoor is het mogelijk uw bezoekers het leven van de Kerstman in al zijn facetten te tonen. Verspreid over het winkelcentrum, worden verschillende kamers uit het paleis getoond. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, gaande van de keuken of badkamer van de Kerstman, tot de postkamer of werkkamer van de elfen. Afhankelijk van de grootte van het winkelcentrum, kan ook centraal nog een blikvanger geplaatst worden, zoals bijvoorbeeld het Huis of het Kasteel van de Kerstman.