Please enable JS

Decor van Mini-Migros

Mini Migros

Delen

Migros, het grootste detailhandelsconcern van Zwitserland, heeft samen met het agentschap Hotz'n'Plotz Entertainment een uniek concept uitgewerkt, 'Mini Migros'. De productie van dit unieke concept werd toevertrouwd aan Phixion!

Mini-Migros is een supermarkt op kindermaat waar kinderen de baas zijn (ouders niet toegelaten!). De jonge bezoekertjes kunnen zich in álle rollen inleven. Zo zijn ze niet enkel klant, maar kunnen ze ook achter de kassa plaatsnemen. Of de rol van filiaalleider of verantwoordelijke groenten en fruit op zich nemen. Of ze worden ingezet bij de recyclage of logistiek van de 'koopwaren'. Alle aspecten komen aan bod! De kinderen spelen er naar hartenlust, én kopen met 'echt' Mini-Migros geld de gekende Migros huismerkproducten, waardoor deze nog eens extra in de kijker worden gezet.

Bij de uitwerking van het concept werd vertrokken van een systeem dat modulair opgebouwd is en dat qua afmetingen/indeling eenvoudig aangepast kan worden naargelang de beschikbare ruimte. Op die manier kan de Mini-Migros achtereenvolgens in verschillende Migros locaties opgezet worden.

"Mini Migros is een supermarkt op kindermaat waar kinderen de baas zijn!"

Overzicht van de winkel

In het fabriek

Winkelen in Mini Migros

Aan de kassa