Please enable JS

Decor van het Snoephuis

Snoephuis

Breedte:6.50m

Hoogte:7m

Diepte:7m

Delen

Dit prachtig blauwe huis is één van Phixion’s nieuwste creaties voor de Sintperiode. Wanneer je door de kleurrijke ijsjespoort stapt, zie je meteen dat hier alles in teken van snoep en lekkernijen staat. Het dak van het snoephuis is gemaakt van chocolade tegels, afgewerkt met grote moppen slagroom. Roos-wit gekleurde snoepstokken sieren het portaal en dienen als balustrades. Boven de deuren prijken veelgekleurde Smarties en snoepjes. Het hele huis oogt fris en speels door zijn 'lekkere' kleuren!

In de tuin vind je twee ijsjesmolens, waarop schattige beertjes vrolijk rondzwieren. Zij hebben al net zoveel plezier als hun twee vriendjes in de ijsjesauto’s. Deze racewagens passen volledig in deze snoepsfeer en door het geïntegreerde geluideffect, hoor je ook af en toe een wagen voorbij racen. De vele knuffels en bewegingen in de tuin zorgen ervoor dat het wachten in de rij voor Sinterklaas, ook een leuke ervaring wordt.  

Binnenin het huis is, zoals bij de meeste van onze sintdecors, een ruimte voorzien voor de Sint om zijn kleine bezoekers te ontvangen. Maar er is meer… Hoewel de kinderen slechts één voordeur zien, geeft het portaal doorgang aan twee volledig gescheiden ruimtes, elk met een aparte uitgang. U kunt dus twee Sinten tegelijkertijd inschakelen. De wachtrij wordt aanzienlijk korter en de kinderen merken er niets van! Zelfs wanneer de sint niet aanwezig is, blijft deze decorsetting de aandacht van uw bezoekers aantrekken. 

"Dit prachtig blauwe huis staat volledig in teken van snoep en lekkernijen!"