Please enable JS

Lokerse Feesten Main Stage 2019

Lokerse Feesten Music Stage - BE

Delen

Om de 45ste verjaardag van de Lokerse Feesten te vieren werd Phixion gevraagd om een geheel nieuwe mainstage te ontwerpen en te produceren. De organisatie besloot dat het na 3 jaar tijd was voor een nieuw podium met een nieuw thema: 'muziek'. En zo maakte de Dock Stage plaats voor de Music Stage tijdens de editie van 2019.

Voor de Lokerse Feesten is muziek nog steeds het hart van dit 10 dagen durende festival waar iedere avond een ander muziekgenre wordt gevierd met verschillende artiesten van een bijzonder goede kwaliteit. Daarom besloten ze te werken met het thema 'muziek': de liefde voor muziek in alle verschillende genres is de reden waarom ze het festival 45 jaar geleden opstartten.

Het nieuwe podium is een terugblik op de voorbije 45 jaar en een voorproefje van de komende 45 jaar. Dit concept zie je duidelijk terug in de platenspeler naast de concert box en de gigantische platencollectie aan de linkerkant van het podium. Deze platen zijn een selectie van de bekendste artiesten die de voorbije 45 jaren op het podium van de Lokerse Feesten stonden.

Het voorproefje is te zien in de nieuwe huisstijl van het festival: de blauwe kleuren en de moderne vormen zitten in de logo's, de muur met blauwe akoestische isolatie en de symbolen op audio- en videoapparatuur. 

Wij kijken samen met de Lokerse Feesten enorm uit naar de prachtige 45 jaren die ons nog te wachten staan!