Please enable JS

Decor steampunk in verschillende versies

TE KOOP - Steampunk

Delen

Het Steam Punk decor is een industrieel uitziend decor dat volledig uitgewerkt is in 2D en semi-3D. Alle decorelementen hebben een diepte gaande van 5 cm tot 38 cm en het geheel is in drie verschillende dieptelijnen opgebouwd.

'Engine' versie van steampunk

Alles is waarheidsgetrouw uitgewerkt, inclusief ketels, ronddraaiende wielen, bewegende pompen en reuze elektrische bobijnen. Daarnaast zijn er een aantal schoorstenen die u de mogelijkheid bieden rook als special effect te voorzien. Om het geheel helemaal tot leven te brengen, kan u de vlammen in de stookketels vervangen door LED-schermen waarop een brandend vuur getoond wordt. De verroeste look die typerend is voor dit decor wordt verkregen door een patine-schildering met een combinatie van structuurverf en vernis. Bij het schilderen wordt bovendien een speciale techniek toegepast om het geheel visueel nog meer diepte te geven. In de'Engine' versie heeft het decor een breedte van 28 m en zijn alle hierboven vermelde elementen verwerkt in dit decor.

'On air' versie van steampunk

De versie 'On Air' is iets smaller, maar wel hoger dan het 'Engine' decor. Bij deze versie staat een grote oude transistorradio centraal waarin een LED-scherm kan worden geïntegreerd.

'On stage' versie van steampunk

Bij de 'on stage' versie zal de header van het rockpodium worden afgewerkt in de dezelfde stijl als de rest van het decor om zo een connectie te maken tussen de linker- en rechtervleugel van het podium.

'Watch' versie van steampunk

Bij de versie 'Watch' wordt een centrale plaats ingenomen door een groot zakhorloge. Standaard voorzien wij een geprinte plaat met daarop het typische radarwerk. U heeft de mogelijkheid deze te vervangen door uw LED-scherm waarop u zowel de DJ-set live kan tonen en content kan voorzien die de illusie wekt dat de klok echt werkt. Door de stelling op een bepaalde manier in diepte op te stellen, wordt er nog een extra dimensie gecreëerd.

'Watch/TV' versie van steampunk

Deze versie is een combinatie van de 'Watch' en 'On Air' variaties. Centraal staat de grote zakhorloge geplaatst, bijgestaan door  grote vintage transistor radio's aan beide zijkanten. In deze transistor radio's kunnen LED schermen geïntegreerd worden.