Please enable JS

The Arising Of Life - Main Stage

Tomorrowland 2013

Breedte:130m

Hoogte:29m

Delen

Ook in 2013 bouwde Phixion Creation mee aan het hoofdpodium van Tomorrowland. 'The Arising of Life' was in toen het thema van Tomorrowland. Centraal op het hoofdpodium zag je de vulkaan, die symbool staat voor het centrum van de wereld. De linkse kant van het podium stelde de uitdijing van het leven op aarde voor, voorgesteld door huizen in de rotswand. Het rechtse gedeelde stelde het organische leven op aarde voor, gesymboliseerd met planten en een grootse waterval.

Na de ontwerpfase, nam Phixion Creation de productie en constructie van de rotsen, de vulkaan en de 2 ingewerkte rotsbeelden voor zijn rekening. Opnieuw werd het hoofdpodium van Tomorrowland het resultaat van teamwork; alle betrokken partijen werkten samen opdat aan alle technische, structurele en veiligheidsvoorwaarden voldaan kon worden en de speciale effecten mooi geïntegreerd werden in het prachtige hoofdpodium.

"Met zijn 130m breedte en 29m hoogte was de Main Stage van Tomorrowland 2013 het grootste in de festivalwereld en toont Phixion Creation met trots zijn expertise in de wereld van het podiumdecor!"