Please enable JS

The Book Of Wisdom: The Return – Main Stage

Tomorrowland 2019

Delen

The Book of Wisdom: The Return was de 15e editie van Tomorrowland België. Het hoofdpodium was een fiere terugkijk op de voorbije 14 jaren.

Het podium bevatte elementen van alle momenten die Tomorrowland en de muziekwereld meemaakten. Het belangrijkste waren de boeken met alle geschreven Tomorrowlandverhalen erin en dit concept verwees naar een van hun meest iconische podia: The Book of Wisdom.

Maar als je wat beter keek, kon je ook elementen van andere mainstages van voorbije jaren terugvinden: een zeeschelp (The Story of Planaxis), een carrousel (Amicorum Spectaculum), een kleine versie van The Secret Kingdom of Melodia en van The Tree of Life, ... en andere belangrijke verhalen geschreven door Tomorrowland: MESA, Tomorrowland Brazilië, Tomorrowland Winter, ... en ook het boek met de ode aan Tim Bergling.

Phixion produceerde en bouwde 50% van het decor aan het hoofdpodium voor deze editie, telkens in nauwe samenwerking met onze cliënt WEAREONE.world. We zijn zeer tevreden met het resultaat van dit jaar en we kijken enorm uit naar de komende jaren!