Please enable JS

The Story Of Planaxis - Main Stage

Tomorrowland 2018

Delen

Op het hoofdpodium van Tomorrowland werd je in 2018 ondergedompeld in de magische onderwaterwereld van Planaxis.

Dit verhaal richt zich vooral op het welzijn van de prachtige wereld onder water, zoals Tomorrowland focust op het welzijn van Moeder Natuur en bijdraagt aan het welzijn van de volgende generaties. 

We zijn trots dat we voor WEAREONE.WORLD opnieuw het grootste deel van het décor van het hoofdpodium mochten produceren.  Vrijwel alle elementen werden met de hand gemodelleerd en afgewerkt.  In nauwe samenwerking met de klant en de andere Belgische leverancier hebben we dit nieuwe verhaal voor Tomorrowland gecreëerd.

Vanaf het moment dat de tekeningen voor het nieuw verhaal bekend waren, waren we zeer enthousiast en helemaal mee met het verhaal.  We zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Welkom bij "the Story of Planaxis", een decor van 140m breed en ...m hoog.

"Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever"

We zijn trost dat WEAREONE.WORLD ons zodanig vertrouwt dat we opnieuw het grootste deel van het decor van de mainstage mochten produceren. Bijna alle elementen waren met de hand afgewerkt en gevormd. In nauwe samenwerking met de klant en de andere Belgische leverancier van het decor konden we dit nieuwe prachtige verhaal van Tomorrowland creëren. Vanaf het moment dat de ontwerpen voor dit nieuwe verhaal waren vrijgelaten, waren we er zeer enthousiast over, en we zijn dan ook heel trots op het resultaat. 

Welkom in "het verhaal van Planaxis", een decor met een breedte van 135m en een hoogte van 26 m 

“Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever”